Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Var finns framtidens arbeten?

1069186-meeting-1.jpg

Kom och lyssna till arbetsförmedlingens egen ”spåman” Jan Sundqvist, utredare på arbetsfömedlingen. Den 26 oktober kl 13:00 S:t Paulusgården, Hedemora

Den 26 oktober kommer Jan Sundqvist till S:T Paulusgården Hedemora för att berätta om arbetsmarknadsläget i Hedemora och Säter. Jan har förmågan att se i spåkulan vilka behov som kommer att finnas och förmedlar det på ett intressant och rakt sätt. Förläsningen riktar sig till deltagare i arbetslivsinriktad- och/eller social rehabilitering,  arbetssökande, företag, chefer/ledare i kommunen och kommunpolitiker.

Välkommen med din anmälan till lars.eklund@hedemora.se eller per.westlund@hedemora.se

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-10-06